Beauty BijBeauty BijBeauty BijBeauty Bij
Welkom
Merken

La Prairie

Kanebo

Atame

Anastasia

Categorieën
 
Laatste nieuws
Sensai Bronzing Powder & Gel ()

SENSAI BRONZING POWDER

 
Een perfect stralende, ‘sunkissed’ look zorgt, net als een heerlijke vakantie, voor een luxueuze, rustgevende en zeer prettige gemoedstoestand. Maar deze look vergt wel wat inzet en discipline om het effect zo lang mogelijk te laten voortduren. In maart 2010 zal SENSAI echter enkele nieuwe items introduceren in haar FOUNDATIONS-serie waarmee het gemakkelijker wordt om het hele jaar door een mooie bronzen teint te houden: met de SENSAI BRONZING GELS en SENSAI BRONZING POWDERS.

SENSAI is het synoniem voor een mooie, gezonde huid. Net als de andere SENSAI-producten zijn ook de nieuwe items ontwikkeld om de huid een natuurlijke glans te geven zonder haar bloot te stellen aan schadelijke UV-straling – en zonder de uitdrogende effecten van soortgelijke reguliere producten. In de BRONZING GEL en BRONZING POWDER is de geraffineerde SENSAI-technologie verwerkt die zorgt voor een doeltreffende, verfrissende vochtregulatie en een langhoudende dekking. Daarom kunnen de producten worden beschouwd als ‘verzorgende make-up’.

Het geheim zit hem in de unieke Kasane (= laagjes) benadering, geïnspireerd op de opbouw van de originele, Japanse Kimono. Deze nieuwe producten leggen op milde wijze afwisselend laagjes vocht en zijde op de huid.

-          Vocht: delicate sluiers van vocht worden verspreid over de huid, waardoor zij de gehele dag door aangenaam gehydrateerd blijft.

-          Zijde: diverse laagjes van zijdezacht bronzingpoeder met hele fijne korreltjes zorgen voor een glanzende teint die er heel natuurlijk uitziet.

De kunst van deze Kasane benadering van SENSAI, die zowel bij de BRONZING GEL als de BRONZING POWDER wordt toegepast, zorgt voor ongeëvenaarde resultaten op cosmeticagebied: een gezonde, ultiem gehydrateerde en onberispelijk zijdezachte bronzen teint.

 

ga naar product

 

 

SENSAI BRONZING GEL


BRONZING GEL is een lichte, getinte gel die de huid een subtiele, sunkissed teint aanmeet en zorgt voor een frisse, hydraterende sensatie.

De originele geltextuur bevat 70% water. Koishimaru Silk Extract werkt vochtregulerend en geeft de huid een gelijkmatige, natuurlijke finish.

 

·         Lichte, getinte gel met 70% water

·         Geeft de huid een subtiele, sunkissed teint en voorziet haar van essentieel vocht

·         Zorgt voor een frisse en transparante sensatie

·         Verzacht irritatie middels botanische extracten

·         Bevat Koishimaru Silk Extract

·         Aanbrengen met de originele GEL BRUSH voor een optimaal resultaat

·         50 ml, SPF 6, 3 tinten

 

ga naar product