Beauty BijBeauty BijBeauty BijBeauty Bij
Welkom
Merken

La Prairie

Kanebo

Atame

Anastasia

Categorieën
 
Laatste nieuws
Gift Sets Kanebo ()

SENSAI PREMIER SET

De meest luxueuze verzorging voor tijdloze schoonheid

Sensai Premier is de meest geavanceerde anti-ageing productlijn van Kanebo International en is gebaseerd op de nieuwste ontwikkelingen in huidtechnologie en eeuwenoude oosterse geneeswijzen. In deze serie worden exclusieve ingrediënten en plantenextracten toegepast waarmee het natuurlijke DNA herstelmechanisme ondersteund wordt.

De Sensai Premier producten bevatten een perfecte mix van energie boosters om de huid te voorzien van vocht en de huid te verstevigen en tegelijkertijd rimpels, fijne lijntjes en pigmentvlekjes te minimaliseren. De serie verzacht, verfijnt, verrijkt en vernieuwt de huid en plaatst zich door haar ultieme luxe en effectiviteit als beste op het gebied van anti-ageing verzorging.

Speciaal voor de feestdagen heeft SENSAI het ultieme cadeau gecreëerd: een Limited Edition van SENSAI Premier in een prachtige giftbox van fluweel en satijn. Deze set bestaat uit THE CREAM 40ml (ongeëvenaard waar het gaat om resultaat, textuur en geur) en The Lotion (18ml) dat de werking van The Cream bevordert. Naast dit exclusieve “Double Moisturising Duo” is ook The Eye Cream (4,5ml) bijgesloten.

ga naar product

 

SENSAI CELLULAR PERFORMANCE

Intensive Care Serie; geïnspireerd op de energie in bloemknoppen. 

De Sensai Cellular Performance Intensive Care serie komt tegemoet aan de vraag naar snelwerkende oplossingen bij of ter voorkoming van een tijdelijk verminderde huidconditie. Bij de ontwikkeling werd Kanebo International geïnspireerd door bloemknoppen. Die hebben immers een enorme botanische energiereserve om de knoppen tot volle bloei te laten komen.

In de Intensive Care serie wordt kinginka gecombineerd met andere natuurlijke ingrediënten die samen het kinginka-complex vormen. Een krachtig bestanddeel dat helpt bij het stimuleren van de energiestofwisseling in de cellen, zodat de processen in de huid op efficiënte wijze plaatsvinden. Het herstelt de normale functies van de huid sneller en completer dan ooit tevoren. En draagt zo bij aan een verbluffende verbetering vab de huidconditie – in minder dan een week!

Speciaal voor de feestdagen heeft SENSAI een prachtige geschenkverpakking gecreëerd: een Limited Edition van de SENSAI Cellular Performance Intensive Care. Een prachtige giftbox van fluweel en satijn met de Recovery Concentrate en diverse luxueuze miniaturen.. Slechts een beperkte periode verkrijgbaar!

ga naar product

 

SENSAI FOUNDATIONS

Platinum Pearl make-up set

Verzorgende make-up producten met sublieme schitteringen van platina en parelmoer, exclusief verpakt in een SENSAI clutch. De Sensai Platinum Pearl make-up set; een ongekend cadeau voor de decembermaand! Deze limited editon binnen het Sensai make-up assortiment is slechts tijdelijk verkrijgbaar. De prachtige clutch bevat een unieke versie van de Sensai Highlighting Powder, een Platinum Pearl Body Lotion en een exclusieve Sensai penceel. 

 

 

 ga naar product