Beauty BijBeauty BijBeauty BijBeauty Bij
Welkom
Merken

La Prairie

Kanebo

Atame

Anastasia

Categorieën
 
Bestelproceduren
Bij Beauty Bij kunt u terecht voor al uw skincare producten. Vanzelfsprekend kunt u rekenen op goede garantievoorwaarden. U wordt door Beauty Bij op de hoogte gehouden van de status van uw bestelling. U kunt zelf eenvoudig een order annuleren of wijzigen door in te loggen of door de link in uw email te volgen. Beauty Bij is bereikbaar via de website, via email info@beautybij.eu. Voor vestigingsgegevens gaat u naar de pagina "vestigingen". Deze vind u boven in de webpagina.

Beauty Bij prefereert IDEAL als betalingsysteem. Met IDEAL betaald u direct online en veilig via uw bestaande Bank of Giro account. Hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid over te schrijven per giro of bankrekening. Ook hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Hoe kan ik producten bestellen bij Beauty Bij?
Een Bestelling bij Beauty Bij komt in enkele stappen tot stand. Wij vragen u zich te registreren. Uw persoonsgegevens worden alleen gebruikt om uw bestelling goed te laten verlopen en u op de hoogte te houden. U komt hiermee niet in een mailing list terecht! Ontvangt u direct na bestelling geen bevestiging per email Beauty Bij? Neem dan contact op via "Stel een vraag" op de eerste pagina.

Wanneer is mijn bestelling definitief?
Wanneer uw betaling bij Beauty Bij binnen is wordt de bestelling als definitief beschouwd.

Kan ik mijn bestelling wijzigen of annuleren?
Ja zeker. Wijzigen en annuleren is eenvoudig. U ontvangt een bevestiging van uw bestelling per email. Hierin in vind u de link naar wijzigen en annuleren. Kostenloze annulering van de bestelling is alleen mogelijk op de dag van bestelling zelf, onder de voorwaarde dat Beauty Bij het bestelde nog niet verzonden heeft. Voor wijzigen van uw bestelling gelden dezelfde voorwaarden. Geef uw wijzigingen zo spoedig mogelijk door aan Beauty Bij.

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?
Direct nadat Beauty Bij uw betaling heeft ontvangen starten wij met het verzendklaar maken van uw order. Beauty Bij gaat direct na of de bestelde producten daadwerkelijk geleverd kunnen worden binnen de termijn. De meeste producten heeft u binnen een paar dagen in huis.

Wat kost het verzenden van mijn bestelling ?
Alle bedragen worden duidelijk vermeldt in de bestelprocedure.

Hoe kan ik mijn bestelling volgen?
U wordt door middel van E-mail op de hoogte gehouden van de status van uw bestelling. Ook in deze emails vind u een link naar uw bestelling bij Beauty Bij. U kunt uw order status ook volgen door na inloggen de orderstatus boven in de eerste pagina aan te klikken. Wanneer uw bestelling is verzonden ontvangt u van ons uw track and trace nummer.

Wat houd de afkoelingsperiode in?
Producten mogen tot 7 werkdagen ontvangst door de klant retour gezonden worden op voorwaarde dat het product zich ongebruikt in de intacte en ongeopende verpakking bevindt. Voor de voorwaarden die hierop van toepassing zijn wij verwijzen u naar de algemene voorwaarden lid 7. 

Garantie

Op alle producten wordt een garantie verleend. Zie hiervoor de algemene voorwaarden. Wanneer een geleverd product defect blijkt bij levering wordt deze door ons zo spoedig mogelijk vervangen.